Friss topikok

Linkblog

Játék letöltés: Call of Duty

2008.11.04. 16:18 :: payron2

Játék letöltés: Call of Duty.
A szerencsésebbek már több napja lövöldöznek egymásra a Call of Duty: World at War multiplayer bétájában - a többieknek itt egy szép, tartalmas videó a többjátékos hancúr által nyújtott örömökről.

Call of Duty Játék leírás
: World at War a csendes-óceáni csatákat eleveníti fel látványos grafika mellett, illetve pár küldetés erejéig az oroszok oldalán is harcolhatunk a németek ellen. A csendes-óceáni csatáknál földön, vízen és a levegőben is csatázhatunk a japánok ellen, amihez az eddig megszokott fegyverek mellett egy újabb fegyver a lángszórót is csatlakozik. A hálózati rész újdonsága a kooperatív játéklehetőség, ahol négy-négy fős csapatok összehangolt támadást indíthatnak.
Pályák, perkek, járművek, játékmódok, fegyverek - dinamikusan vágva, sok robbanással.Egy igazi akciójáték most teljesen ingyen letöltheted ezen az oldalon.


Call of Duty ingyenes játék letöltése itt!

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen játék letöltés játék letöltés ingyen játék ingyen ingyen játékok online játékok ingyen letöltés játék ingyen letöltés játék

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr93749556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása